Dé leverancier voor alle communicatie!

Digitaal printen

Digitaal printwerk neemt een steeds belangrijkere plaats in binnen de moderne communicatie-uitingen. Wij als Reklame2000.nl lopen voorop in deze techniek en beschikken vanaf 1995 al over groot formaat printers.

Op dit moment hebben wij de 2e generatie u.v. vlakbed-printer, waarop plaatmateriaal tot 95 mm dik geprint kan worden. Met een maximale printbreedte van 260 cm is deze printer een van de grootsten in zijn soort. De resolutie van 1440 dpi levert prachtige fotokwaliteit en met een printsnelheid van 50 m/2 per uur is deze printer ook een van de snelsten. Printen op transparante of donkere ondergronden is vanaf nu geen probleem meer, onze printer kan namelijk als een van de weinige u.v. vlakbed printers wit printen, dit levert een ongekend scala aan mogelijkheden voor u op.

Onze Full color Eco-solvent printers voor buitentoepassingen, printen zonder schadelijke gevolgen voor het milieu. Deze printers kunnen in contour snijden waardoor stickers in kleine oplages op een gunstige manier zijn te produceren. De Full color pigment printer levert in 8 kleuren een resolutie van 2880 dpi de best mogelijke fotografische kwaliteit voor binnen-toepassingen.

 

 

Info: 053-4283789

Waarom reklame2000.nl?

  • Sinds 1980 al specialist in zelfklevende producten
  • Enorme know-how
  • Hoge kwaliteit producten
  • Onbegrensde mogelijkheden
  • Uitstekende klantenservice
  • Voor de zakelijke markt

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stel hem dan gerust! Wij helpen u graag.