Dé leverancier voor alle communicatie!

Makelaars V-borden

Makelaars V borden, in alle maten en vormen, kleuren en materialen, gefreesd in contour, op maat gezaagd; het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wij hebben ons gespecialiseerd op dit gebied, en verschaffen u kwaliteit als geen ander!

Reklame2000 heeft zich gespecialiseerd in het drukken van makelaarsborden. U kunt bij ons dan ook terecht voor vele varianten aan makelaarsborden. Wij leveren alle maten, vormen, kleuren en materialen. Wij frezen zelfs in contour en zagen borden op maat. Kortom, als u op zoek bent naar een specialist in makelaarsborden, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag hier direct een vrijblijvende offerte aan!

Exclusieve Makelaarsborden

Wij bieden u de standaard makelaarsborden voor in de tuin, maar wij bieden u ook exclusieve makelaarsborden in een V-vorm. Deze V-borden (ook wel driehoeksborden genoemd) kunnen aan het raam bevestigd worden.

De V-borden zijn vederlicht en ijzersterk dankzij het gebruik van kanaalplaten. Wij leveren de V-borden kant-en-klaar, zodat ze direct gemonteerd kunnen worden. Zelfs op grote hoogte zijn de borden zichtbaar. Dus ideaal toepasbaar in uiteenlopende situaties.

Bestellen van Makelaarsborden

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van makelaarsborden? Bijvoorbeeld in combinatie met onze voorraad aan stickers zoals “verhuurd” en “verkocht”? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: e-mail naar info@reklame2000.nl of bel naar telefoonnummer 053 – 42 83 789.

Vind uw makelaarsbord op: www.ikwilmakelaarsborden.nl

Info: 053-4283789

Waarom reklame2000.nl?

  • Sinds 1980 al specialist in zelfklevende producten
  • Enorme know-how
  • Hoge kwaliteit producten
  • Onbegrensde mogelijkheden
  • Uitstekende klantenservice
  • Voor de zakelijke markt

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stel hem dan gerust! Wij helpen u graag.