Dé leverancier voor alle communicatie!

Spandoeken

Spandoeken worden steeds populairder als reclame uiting. Eventueel als tijdelijke goedkope oplossing of als permanente uiting aan een bedrijfspand met de mogelijkheid voor eenvoudige wisselingen.

Wij printen spandoeken uit één stuk tot een maximale breedte van 2.50 meter. Theoretisch is het mogelijk om een spandoek ter grote van een voetbalveld te maken. Het doek zal dan uit meerdere met elkaar verbonden banen bestaan. Deze banen worden onderling aan elkaar gelast waardoor een ijzersterke verbinding ontstaat die optisch nauwelijks waarneembaar is.

Het spandoek voorzien wij rondom van randversteviging met ogen om de 50 cm of naar wens 25 cm. Voor ons staan kwaliteit en leverbetrouwbaarheid op de voorgrond en is de prijs minder doorslag gevend. Wij zijn met name bij spandoeken van mening dat kwaliteit en uitstraling van uw doek belangrijker is dan de prijs. Wij kiezen altijd voor de juiste kwaliteit prijs verhouding waardoor u verzekerd bent van een topdoek voor de juiste prijs.

Tevens kunnen wij u wand bevestigingssystemen leveren voor uw spandoeken.

Spandoeken worden steeds populairder als het gaat om reclame maken. Dat is ook logisch te verklaren: Spandoeken kunnen in theorie een oppervlakte hebben van een voetbalveld, waardoor reclameboodschappen levensgroot vertoond kunnen worden. Daarnaast is het monteren van een spandoek een eenmalige aangelegenheid en is het wisselen met andere doeken eenvoudig.

Wilt u meer weten over de spandoeken die wij leveren en de scherpe prijzen die wij hanteren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via e-mail: info@reklame2000.nl of bel naar telefoonnummer 053 – 42 83 789.

Info: 053-4283789

Waarom reklame2000.nl?

  • Sinds 1980 al specialist in zelfklevende producten
  • Enorme know-how
  • Hoge kwaliteit producten
  • Onbegrensde mogelijkheden
  • Uitstekende klantenservice
  • Voor de zakelijke markt

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stel hem dan gerust! Wij helpen u graag.